• Български
Количка - 0.00лв.

Фестивал на здравето и красотата - Варна 2017

Скъпи приятели и клиенти,

Имаме удоволствието да ви поканим на шестото издание на Фестивала на здравето и красотата, който ще се проведе в Мол Варна от 12 до 14 май 2017 г. с работно време за посетители от 10.00 до 22.00 часа всеки ден, на който ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД ще участва с предлаганите от него продукти.
Повече информация за събитието можете да намерите тук или тук.

Участието ни ще е съвместно с нашите партньори във Варна: „ТЕХНО ЛУКС ГРУП 1“ ЕООД, www.helenseward.bg и http://varnabeauty.com

Елате и прекарайте един незабравим уикенд в забавления, презентации на най-нови продукти за разкрасяване, демонстрации на авангардни технологии в профилактиката и лечението на болестите на съвремието. Елате и се забавлявайте и с машините ни за вибротерапия.
В трите дни на събитието ще бъдат организирани конкурси за грим, прическа и маникюр, в които участие ще вземат някои от най-изявените професионалисти от Варна и региона! Входът за участие е свободен за всички, които желаят да се изявят в различните категории.

Comments

comments

 

Колело на късмета

Завъртете колелото на късмета и спечелете отстъпка от следващата си поръчка.

Честито Вие спечелихте , която можете да използвате за поръчка през следващите 24 часа. Моля, използвайте следния код за отстъпка: