• Български
Количка - 0.00лв.

Арена на красотата - 29.09.2017-01.10.2017 г.

Скъпи приятели и клиенти,
Имаме удоволствието да ви уведомим, че ВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД ще участва като изложител на АРЕНА НА КРАСОТАТА, която ще се състои от 29-ти септември до 1-ви октомври 2017 г. в гр. София, Интер Експо Център.

Тази година Arena of Beauty ще отбележи 20-тата годишнина от провеждането на първото изложение „Арена на красотата“.

Това е единственото събитие в България, което предоставя на специалистите от индустрията за красота и здраве възможност да се запознаят с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения.

Като партньор на специализирани учебни центрове и школи, както и на водещи български и чуждестранни експерти, в рамките на изложението, Arena of Beauty Professional предоставя на посетителите фокусирани и високо професионални уъркшопове и семинари, конференции и конкурси.

Програмата на изложението можете да видите на: http://www.arenaofbeauty.bg/bg/programa-0

Ние представяме невероятните уреди за вибротерапия в сектора СПА, Уелнес и Фитнес.

Можете да ни намерите в Зала № 5, щанд № 63.

Елате да се позабавляваме заедно и да опитате и научите повече за вибротерапията като иновативен метод за превенция на здравето и за преодоляване на негативните последици от обездвижването в ежедневието като:
– болки в раменете, шията, гърба и кръста,
– загуба на мускулна маса, тонус и еластичност,
– затлъстяване,
– целулит
– намаляване на костната плътност и много други

Посетете ни, за да научите как можете да правите фитнес и боди-билдинг само за 10 минути на ден, без да се напрягате и да полагате прекомерни усилия, как можете лесно, бързо и без усилие да добиете прекрасна фигура, да намалите размерите на дрехите си, да се чувствате и да изглеждате млади, здрави и красиви.

Посетете ни, за да се възползвате от промоциите по време на изложението и да направите своята изгодна инвестиция в здравето на цялото семейство!

Чакаме ви, за да се забавляваме заедно!

Comments

comments

 

Колело на късмета

Завъртете колелото на късмета и спечелете отстъпка от следващата си поръчка.

Честито Вие спечелихте , която можете да използвате за поръчка през следващите 24 часа. Моля, използвайте следния код за отстъпка: